In Stock

Mür Reçinesi Uçucu Yağı 5 ml.

(Commiphora myrrha)


425.00

Stokta

Stok kodu: DUY.MYR.05

Commiphora myrrha cinsi ağacın gövdesinden toplanan reçinelerin buhar distilasyonu ile elde edilen Mür uçucu yağı, yoğun aroması ve içeriğindeki değerli bileşenler sayesinde yüzyıllardır kozmetik uygulamalarda kullanılmaktadır. 

Mür uçucu yağını topikal ve inhalasyon uygulamaları için güvenle kullanabilirsiniz. 

Çok hassas cilt tiplerinde seyreltmeden doğrudan cilde uygulanması önerilmez. 

Buhurdanlık veya difüzöre tek başına ekleyebileceğiniz gibi Bergamot gibi  aromalı veya Itır gibi çiçeksi aromalara sahip uçucu yağlar ile karıştırabilir, Mür uçucu yağının dinginleştirici etkisinden faydalanabilirsiniz. 

30 ml soğuk sıkım Kuşburnu Çekirdeği yağı içerisine ekleyeceğiniz 5-6 damla Mür uçucu yağı, özellikle olgun ciltlerde yaş almakla meydana gelen ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına ve genel cilt görünümün güzelleşmesine yardımcı olacaktır.     

 

Hamilelik ve emzirme sırasında kullanımı önerilmez. 

Haricen kullanım içindir. 

Cilt hassasiyetine neden olabilir.

Küçük çocuklarda kullanılması önerilmez.

Direkt güneş ışığından ve nemden uzak tutunuz. Çocuklardan uzakta serin ve kuru yerde ağzı kapalı şekilde saklanması önerilir.  

İçindekiler: %100 Saf Mür Uçucu Yağı

Major Bileşenler: Seskiterpenler  

Elde Ediliş Metodu: Buhar Distilasyonu

Bitkinin Elde Edilen Kısmı: Reçine

Menşei: Somali

Renk: Kehribar – Kahverengi

Aroma: Balzamik, Reçinemsi, Topraksı, Amberimsi

Nota: Orta

Hasat Zamanı:

Yetiştirme Yöntemi: Yabani Bitki Tarımı

Üretim Sonrası Raf Ömrü: Doğru kriterler altında saklandığı takdirde max. 48 ay

Şişe Kapağı Açıldıktan Sonra Kullanım Süresi: 9 ay

Uyumlu Olduğu Yağlar: Günlük, Servi, Itır, Paçuli, Bergamot, Sedir uçucu yağları

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Mür Reçinesi Uçucu Yağı 5 ml.

(Commiphora myrrha)


” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir